середу

День народження Т.Г.Шевченка

Щорічно 9 березня кожен свідомий громадянин  згадує поета, який прославив українське слово на весь світ.  Того, хто народився в родині кріпаків, а став символом волі. 
У ці перші весняні дні учні та педагоги Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів відзначають свято – День народження Т.Г.Шевченка. День  народження генія, мислителя, пророка.
Цього дня вчителем  Семиволос Н.В. було проведено відкриту виховну годину на тему: «Тобі, Тарасе, ми вклоняємося низько». Під час якої учням розповідали про нелегкі роки життя Тараса Григоровича. Відбувся показ відеоматеріалу, в якому йшлося про талант художника, яким був наділений Шевченко.
Руденко О.М. для учнів 5-7 класів провела вікторину на знання поезій Шевченка.  Під час проведення пригадали безсмертні рядки творів, які живуть в серцях з дитячих років.

Вчитель української мови та літератури Сливюк О.В. провела для вихованців цікавий квест за творчістю Т.Шевченка. До  нього були залучені учні 8-11класів. Захід пройшов жваво та підтвердив інтерес учнів школи до творчості українського поета.



Немає коментарів:

Дописати коментар