неділю

 Останній дзвоник -2024

    30 травня в Олександрівському ліцеї відбулося свято останнього дзвоника. Цьогорічне травневе свято було традиційно присвячене ліцеїстам, педагогам та батькам. До закладу завітали голова Попельнастівської сільської ради Олег Волянський, начальник відділу освіти Віта Симоненко, старости Олександрівського та Дівочепільського старостинських округів,  фахівці ФГ "Олександрівське",  випускники минулих років. На шкільному подвір'ї лунали вітання, вірші,пісні.  






Вже усталеною традицією стало дарування квітів вчителям, випускання повітряних кульок з мріями випускників у небо,   - і останній  дзвінок. 

 Чимало добрих слів почули на свою адресу та нагород отримали ліцеїсти у цей день від  голови ТГ Олега Волянського, начальника відділу освіти Віти Симоненко.Вітальне слово усі присутні почули від директорки ліцею Наталії Глущенко.

Ранкове урочисте зібрання закінчилося фотосесією з  учителями, батьками. І вже завтра  лише світлини та добрі спомини нагадуватимуть про щасливий і, водночас, сумний день – свято останнього дзвоника.


Немає коментарів:

Дописати коментар