пʼятницю

Перемога на обласному фестивалі "Українська паляниця"

18 вересня 2019 року команда "Козачата" Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в черговий раз представила Олександрійський район на обласному фестивалі "Українська паляниця".
Фестиваль «Українська паляниця» проводиться з метою формування шанобливого ставлення до хліба та пов’язаних з ним народних традицій. Програма фестивалю включала виставку хлібних виробів та конкурсні виступи учнівських колективів. Українці дуже працелюбний народ. Ми любимо та поважаємо хліб. Для нас він багато значить. Усе в нас починається від хліба, від цієї маленької зернинки, що ввібрала в себе неймовірну енергію Всесвіту. Від нього, святого, починаються великі звершення, великі відкриття, це також сутність самого існування людства на планеті. І кожен із нас — дитина свого народу і хліба. Виставка хлібної продукції команди вихованців ЦДЮТ була тематично пов’язана з темою програми, яку вони представляли.
В номінації «Пропаганда місцевих народних традицій» ІІ місце у команди «Козачата» Олександрівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів Олександрійської районної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар