пʼятницю

                                   Декада класних керівників
     Перед класним керівником сучасної школи стоїть не зовсім просте завдання - створити у своєму класі умови для розвитку творчих здібностей вихованців, розвивати прагнення до творчого сприйняття знань, учити мислити самостійно, підвищувати мотивацію до вивчення предметів та вчитися бути патріотами рідної країни.
     В Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів з 19.11. по 30.11.2018 року було проведено декаду класних керівників. Головним завданням проведення якої стало урізноманітнення форм роботи класного керівника, пошук нових та цікавих для учнів тем, обмін досвідом між педагогами.
     Кожного дня, впродовж двох тижнів, для класних керівників та учнів проводились різні заходи.
     Класні керівники творчо підійшли до своєї роботи. Бачимо, що чимало нових та цікавих форм роботи включають у свої заходи. Добре продумали, як залучати якомога більше членів дитячого колективу до підготовки і проведення виховного заходу.
     Кожен захід мав свою структуру, яка залежала від методу або форми його проведення. Важливим структурним елементом були - розподіл обов'язки між учнями з урахуванням їх можливостей, детально продумана програма виховного заходу в межах відведеного для нього часу, підбір наочного та музичного оформлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар